marți, 7 iunie 2016

Uzina Tohan din Brasov, dotata cu o sirena de alarmare industriala

   Amro Electronic Grup a dotat uzina Tohan din Zarnesti Brasov cu o sirena de alarmare industriala in caz de pericol: MS 20. Este o sirena electromecanica, cu o raza de acoperire de 1000 de metri. Are o singura tonalitate de alarmare si un pret foarte avantajos.

    Uzica Tohan S.A. Zarnesti a luat fiinta in anul 1938, facand parte pe atunci din grupul industrial Malaxa, grup de referinta in perioada interbelica.
    Uzina isi are sediul la 25 de kilometri de Brasov, la poalele muntilor Piatra Craiului, intr-o arie geografica deosebita. In apropiere pot fi vizitate faimoase monumente si vestigii medivale: Cetatea Rasnov si Castelul Bran, de al carui nume se leaga legenda mult-temutului Dracula.

    Domeniul de activitate al uzinei este strans legat de necesitatile Armatei Romane in timpul celui de-al doilea razboi mondial si in perioada postbelica. Productia a fost orientata initial catre produse militare:
- munitie de artilerie
- rachete sol-sol si aer-sol
- focoase pentru rachete


   Ulterior ea si-a extins activitatea prin producerea de produse civile:
- elemente pirotehnice
- accesorii pentru masini unelte printre care se numara: universale pentru strunguri cu 3 si 4 falci, universale cu falci moi aplicate, menghine de banc si menghine paralele
- constructii metalice sudate
   De curand, Amro Electronic Grup a furnizat uzinei Tohan o sirena de alarmare industriala in caz de pericol: MS 20.
   MS 20 este o alternativa foarte buna la sistemele de evacuare vocala si avertizare civila cu fir produse de Erso, Germania.
   Ca specificatii tehnice, sirena are indice de protectie 44, banda de frecventa 580Hz si SPL la 1000m de 50 dB.

   Avand o astfel de sirena de alarmare industriala, uzina va fi mult mai protejata de pericole. De acum inainte, activitatea ei se va desfasura in conditii de siguranta sporita. 
  Va asteptam in magazinul nostru online pentru a descoperi toate modelele de sirene pe care le avem.

.

.